Gizlilik Politikası - Tembel Öğrenci
Stay connected
Trending News

Gizlilik Politikası

Güvenliğiniz bizim için önemli. Bu sebeple bizimle paylaşacağınız kişisel verileriz hassasiyetle korunmaktadır.

Biz www.tembelogrenci.org sitesi olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz.

Toplanan Kişisel Verileriniz, Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

IP adresiniz ve kullanıcı aracısı bilgileriniz, sadece analiz yapmak amacıyla ve çerezler (cookies) vb. teknolojiler vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz sadece analiz yapmak suretiyle; sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek, bu hizmetlere sizin tarafınızdan ulaşılabilmesini ve maksiumum düzeyde faydalanılabilmesini sağlamak, hizmetlerimizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirebilmek ve sizleri daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcıları ile yasal çerçeveler içerisinde buluşturabilmek ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılması) yerine getirilebilmesi amacıyla, sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde işlenecek ve güncellenecektir.

Toplanan Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız ve/veya verdiğimiz, sözleşmesel ilişki içerisinde bulunduğumuz,iş birliği yaptığımız, yurt içi ve yurt dışındaki 3. şahıslar ile kurum ve kuruluşlara ve talep halinde adli ve idari makamlara, gerekli teknik ve idari önlemler alınması koşulu ile aktarılabilecektir.

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız

KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak üzere adem.efe-@hotmail.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim

Sizlere hizmet sunabilmek amaçlı analizler yapabilmek için, sadece gerekli olan kişisel verilerinizin, işbu gizlilik ve kişisel verilerin işlenmesi politikası uyarınca işlenmesini, kabul edip etmemek hususunda tamamen özgürsünüz. Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacak olup, daha ayrıntılı bilgi için bizimle adem.efe-@hotmail.com e-mail adresi üzerinden iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

Genel

Yeni ekilen çime basılır mı ? 

Yeni ekilen çime basılır mı ? Yeni çimler çok kısa biçilmemelidir. Bir ay süresince toprak her daim nemli olacak şekilde sulama yapılır. Sulama yapar iken yeni çimlere basıp incitmemek için hafif tahtadan uzun uzun bir kalas edinilir. Çimlerin üstüne doğru uzatılır ve buna basılır. Çim ekildikten…

Nedir

Workstation (İş İstasyonları) Nedir ? 

Workstation (İş İstasyonları) Nedir ? Profesyonel iş yerleri için geliştirilmiş ve son özelliklere sahip taşınabilir yahut masaüstü bilgisayarlara verilen isimdir. Workstation ne işe yarar ? Profesyonel iş yerleri için geliştirilmiş ve son özelliklere sahip taşınabilir yahut masaüstü bilgisayarlara verilen isimdir. İş istasyonları, sıradan bilgisayarlardan değişik…

Nedir

Whale Alert nedir ? 

Whale Alert nedir ? Whale Alert; Blokzincir teknolojisi ile yapılan milyonlarca prosedürü izler, tahlil eder ve bunları bir data tabanında saklar. Bu işlemlerden büyük ve alaka alımlı olanları sosyal medya gibi ortamlarda milyonlarla paylaşır. Whale Alert ne işe yarar ? twitter’dahi bulunan bir hesaptır. kripto…

Genel

Vertebralarda dejeneratif farklılıklar ne demek ? 

Vertebralarda dejeneratif farklılıklar ne demek ? Spondiloz, omurgadaki kemiklerin (omurlar) ve disklerin yaşa tabi değişimidir. Bu farklılıklara çoğunlukla dejeneratif disk hastalığı ve osteoartrit adı verilir. Bu farklılıklar her daim semptomlara neden olmaz. Ancak bunlar, hafif ila şiddetli arasında değişebilen omurga problemlerinin süregelen bir nedenidir. Vertebralarda dejeneratif…

Nedir

Veri yolu nedir ne işe yarar ? 

Veri yolu nedir ne işe yarar ? Anakart üzerindeki bileşenlerin birbiri ile iletişime geçebilmesi için sarfedilen birimlere data yolu adı verilir. Bilgisayarlarda çoğunlukla iki tip data yolu (bus) kullanılmaktadır. Birinci tür data yolları köprüler aracılığı ile sisteme bağlanan ( ISA, AGP, PCI gibi) data yollarıdır….

Nedir

VAT No Nedir ? 

VAT No Nedir ? VAT (Value Added Tax) Türkçe’de katma değer vergisi manasına gelir. Tanım ve uygulama olarak Türkiye’deki KDV’nin karşılığıdır. Avrupa Birliği yasalarına göre her devletin bir VAT vergi işlemi ve kimlik numarası yer alır. AB üyesi ülkelerde ticaret yapan bütün şirketlerin de VAT numarasına sahip olmaları…